Uutiset
 • Bryggman-seuran vuosikokous, Turun linna la 6.4 klo 13 alkaen
 • Bryggman-seuran jäsenille
   
  Tervetuloa seuran vuosikokoukseen Turun linnaan la 6.4.2019. Tapahtuma on kaksiosainen, ensin opastettu käynti linnan restaurointia käsittelevässä näyttelyssä ja sen jälkeen vuosikokous iltapäiväkahvin kera.
   
  Jos haluat osallistua opastettuun käyntiin: tavataan linnan lippuaulassa klo 13. Jos sinulla on museokortti, ota se mukaan. Seura tarjoaa lipun näyttelyyn, jos sinulla ei ole museokorttia. Tähän osuuteen ei tarvitse ilmoittautua.
   
  Vuosikokous alkaa Juhana Herttuan kellarin Leivintuvassa klo 14. Jos osallistut vuosikokoukseen, ilmoittaudu maarit.kaipiainen[at]pp.inet.fi tai tekstiviestillä viimeistään su 31.3. Ilmoita ruokarajoitteista, jos niitä on. Tiedot tarvitaan tarjoilun riittävyyden varmistamiseksi.
   
  Kokouksessa käsitellään sääntöjen edellyttämät asiat:
   
  5. esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajan lausunto
   
  6. päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
   
  7. vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet
   
  8. valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet erovuoroisten tilalle
   
  9. valitaan yksi toiminnantarkastaja ja hänelle varatoiminnantarkastaja
   
  Kolme hallituksen jäsentä on erovuorossa, lisäksi valitaan kesken jäänyttä kautta täydentämään yksi jäsen sekä heidän lisäkseen kaksi varajäsentä. Kokous valitsee seuran hallitukselle uuden puheenjohtajan, sillä nykyinen puheenjohtaja väistyy säännöissä olevan toimikausien rajoituksen vuoksi (2 x 2 vuotta).